Wie is ZijMakenHet ?

ZijMakenHet is een initiatief van Mathilde Wansdronk. Mathilde is bouwkundige en heeft haar eigen huis met kantoor gebouwd. Zij was voor zichzelf op zoek naar vakvrouwen in de bouwkundige hoek die mee konden helpen om haar woning met kantoor af te bouwen. Dit was een moeilijke zoektocht.

Bij gesprekken met vrienden en bekenden bleek dat ook binnen andere vakgebieden het lastig is om een vrouw te vinden. En dat er allerhande redenen zijn om juist een vrouw te vragen. Er zijn dus meer klanten, zowel partikulieren als bedrijven, die regelmatig en specifiek een vakvrouw zoeken en moeite hebben om haar te vinden.

Om anderen dat zoeken makkelijker te maken, heeft Mathilde de site ZijMakenHet ontwikkeld.

Daarnaast zal ZijMakenHet als voorbeeld gaan dienen. Mathilde zal scholen en studiecentra gaan bezoeken om voorlichting te geven. Zij denkt dat het stimulerend werkt, voor meisjes, jongens, ouders en vrouwelijke en mannelijke studenten, als er voorbeelden zijn van vakvrouwen op allerlei werkterreinen. Met ZijMakenHet kan zij deze vakvrouwen laten zien.

Uiteindelijk vindt Mathilde het belangrijkste in dit leven dat elk mens, dus zowel mannen als vrouwen, financieel onafhankelijk zijn vanaf hun 18e-volwassenen-status. Zodat een ieder zijn/haar eigen keuzes kan maken, zonder dat hij/zij dit verplicht moet overleggen met een partner, een ouder of een overheid.

ZijMakenHet
KvK  2432 2776
BTW NL.1515 96 505.B01